Pesto Rosso – Recept za pesto od sušenog paradajza
Pesto od sušenog paradajza ili poznatiji kao Pesto Rosso, možete koristiti u bezbroj varijanti: kao sos za pastu, prilog na pizzu, namaz za bruskete, sendvič, tortilje. Odlično se slaže uz pečeno meso ili krompir, a možete ga dodati u guste supe ili čorbe. Priprema se vrlo brzo i lako, samo ubacite sve sastojke u blender i vaš pesto je spreman. Uživajte!
Teleća jetrica na venecijanski način – Brzi recept
Teleća jetrica (sa grožđicama i karamelizovanim lukom) je jelo koje se sprema brzo i odličan je izbor za radne dane kada nemate puno vremena za kuhanje. Rimljani su je spremali sa smokvama, a tradicionalno se služi uz palentu. Jeftin, brz i jednostavan recept!
Francuski tost sa cimetom i maslacem
Slatki doručak, užina ili ukusna poslastica spremna za samo 20 minuta. Možete koristiti eurokrem ili drugi namaz koji volite, a ako želite maksimalno pojednostaviti zaboravite rolanje i samo slažite mini sendviče. Ukus je odličan u svakom slučaju!
Posni rižoto sa tikvicama i gljivama – kremasto i ukusno
Priprema ovog obroka je prilično jednostavna i brza, a uz nekoliko praktičnih savjeta iz recepta, dobićete savršen kremast, lagan i ukusan posni ručak. Uživajte!
Posna mimoza salata – Za slavsku trpezu
Ovu posnu salatu možete spremati svaki dan jer priprema ne može biti brža i jednostavnija! Takođe, možete ju poslužiti gostima za slavu ili drugu svečanu priliku, i sigurno ćete dobiti sve pohvale!






Pratite nas